Θανατηφόρο τροχαίο στη Ραφήνα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν οδηγό μηχανής στη Νέα Ερυθραία

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/5) στη Ραφήνα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η οδηγός ενός ΙΧ φέρεται να προσπάθησε να παρκάρει καλύτερα το οχήμά της, το οποίο όμως συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα. Στο σημείο έφτασε άμεσα μηχανή του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνδρα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από μάρτυρες αλλά και από κάμερες που βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι