Θάνατος γυναίκας στο Κερατσίνι – Δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα νεαρών - Στο νοσοκομείο το θύμα

Μία νέα γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι και η ΕΛΑΣ διερευνά το περιστατικό, επειδή οι νοσηλευτές που κλήθηκαν από συγγενείς της νεκρής, είδαν σημάδια που έμοιαζαν με στραγγαλισμό. Ο ιατροδικαστής με μια πρώτη εξωτερική εξέταση είπε ότι είδε σημάδια χτυπημάτων αλλά όχι στραγγαλισμού και ότι θα γίνει πάντως πλήρης ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ζούσε εκεί με τον σύντροφό της. Όπως φέρονται να είπαν οι γονείς του συντρόφου της, χθες το ζευγάρι είχε διαπληκτισμό με κάποιους Ρομά (ίσως γείτονες), οι οποίοι χτύπησαν και τον άνδρα και τη γυναίκα. Οι γονείς του άνδρα είπαν ότι σήμερα το πρωί η γυναίκα ξύπνησε άρρωστη ή πάντως έκανε εμετό και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα είχε ξεψυχήσει. Οι ασάφειες στο περιστατικό σχετίζονται με το γεγονός ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές γυναίκα και άνδρας έκαναν χρήση ναρκωτικών. Διενεργείται προανάκριση.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι