Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Πολάκη

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Πολάκη

Τί είπε ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην υπουργός και διαγραφείς από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης τάραξε τα νερά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε θέμα ηγεσίας και σημείωσε πως θα συμβάλλει και ο ίδιος σε αυτή

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση και να ανταπεξέλθει στα σημεία των καιρών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, που πλέον αμφισβητεί ανοικτά τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον βουλευτή Χανιών πως δεν πρόκειται να σηκώσει το γάντι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και αρκέστηκε να πει: «Δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».

Οι σχέσεις των δυο ανδρών βρίσκονται στο χειρότερο σημείο μετά την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του επεισοδίου με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx