Θεσσαλονίκη: 12χρονος και 14χρονος σκότωσαν ηλικιωμένο για 200 ευρώ!

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σοκαριστική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο ανήλικοι συνελήφθησαν με τη κατηγορία τη δολοφονίας ενός 86χρονου άνδρα από τον οποίον έκλεψαν 200 ευρώ. Όπως αναφέρει το Mega, συνελήφθησαν για τον θάνατο του ηλικιωμένου ένας 12χρονος και ένας 14χρονος.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι διέρρηξαν το σπίτι του 86χρονου, ενώ η γιαγιά και ο παππούς τους κρατούσαν τσίλιες. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος ήταν μέσα στο οίκημα και βρέθηκε ενώπιον των εφήβων. Τότε εκείνοι του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν αγρίως, έφυγαν παίρνοντας 200 ευρώ που βρήκαν. Το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει ασθενοφόρο, ύστερα από μερικές ημέρες νοσηλείας, όμως, έχασε τη ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι