Θεσσαλονίκη: 29χρονος έριξε λευκή μπογιά στο προξενείο της Ρωσίας

Θεσσαλονίκη: 29χρονος έριξε λευκή μπογιά στο προξενείο της Ρωσίας

Άνδρας ηλικίας 29 ετών, με ελληνική υπηκοότητα, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έριξε λευκή μπογιά στην πρόσοψη του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι (06-06-2024), και ο άνδρας που συνελήφθη κινείτο με δίκυκλο. Συνεληφθη λίγη ώρα αφ΄ ότου έριξε τη μπογιά, καθώς στο δίκυκλο βρέθηκε μπουκάλι με λευκή μπογιά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν επτά μαχαίρια, δύο σιδηρογροθιές, δύο ασφαλιστικοί μοχλοί χειροβομβίδας, πέντε φυσίγγια και κάλυκας, δύο ναυτικοί πυρσοί και 26 κροτίδες. Σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή και εν γένει για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και φωτοβολίδων. Άγνωστο -στους δημοσιογράφους- τι είπε για τα κίνητρά του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι