Θεσσαλονίκη: 59χρονος έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καβγά

Θεσσαλονίκη: 59χρονος έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης μετά από καβγά

Ένας 59χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 22χρονης και έπιασε από τον λαιμό τον 25χρονο φίλο της, κατά τη διάρκεια καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, με αφορμή έναν αδέσποτο σκύλο.

Το περιστατικό συνέβη, χθες, στην Εξοχή Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε όταν το νεαρό ζευγάρι απηύθυνε το λόγο στον 59χρονο την ώρα που αυτός τάιζε το ζώο.

Τα αίματα φαίνεται πως άναψαν και υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άντρας καταγγέλθηκε ότι επιτέθηκε στον 25χρονο, ρίχνοντας παράλληλα βενζίνη στο πρόσωπο της κοπέλας.

Η 22χρονη απευθύνθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» καθώς υπέστη έγκαυμα στην περιοχή του ματιού και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε. Ο 59χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία για σωματικές βλάβες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx