Θεσσαλονίκη: 88χρονος φέρεται να σκότωσε 78χρονη

Θεσσαλονίκη: 88χρονος φέρεται να σκότωσε 78χρονη

Ο ανιψιός ηλικιωμένου ζευγαριού ειδοποίησε την αστυνομία όταν βρήκε νεκρή την 78χρονη θεία του και δίπλα, ημιλιπόθυμο τον 88χρονο σύζυγό της. Η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο υπερήλιξ να σκότωσε την σύζυγό του και να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Είναι άγνωστο στον Τύπο αν το ζευγάρι ή ένας από αυτούς είχε κάποιο οξύ πρόβλημα σωματικής ή ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανιψιός του ζεύγους, ο οποίος διαμένει σε διπλανό διαμέρισμα, περίπου στις 11:30 σήμερα το πρωί μπήκε στο διαμέρισμα ανήσυχος που δεν τους είχε δει από χθες και βρήκε την θεία του νεκρή, με εμφανή τραύματα. Ο ιατροδικαστής είπε σε μια πρώτη εξέταση ότι αυτά προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Δίπλα της βρισκόταν πολύ ζαλισμένος ο 88χρονος σύζυγός της, που μάλλον είχε πάρει πολλά χάπια επίτηδες. Φορούσε γάντια που είχαν επάνω τους αίμα. Κοντά τους ήταν πεσμένο και ένα μαχαίρι.  Ο 88χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και στην 78χρονη θα γίνει πλήρης ιατροδικαστική εξέταση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι