Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα νεαρών – Στο νοσοκομείο το θύμα

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα νεαρών - Στο νοσοκομείο το θύμα

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 15χρονος, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών στο Κονταξοπούλειο, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Polites Oraiokastrou, οι νεαροί απομόνωσαν τον 15χρονο από την παρέα του, τον οδήγησαν πίσω από το κτίριο του Αθλητικού κέντρου, και για άγνωστους ακόμη λόγους, τον ξυλοκόπησαν με γροθιές τραυματίζοντας τον στο κεφάλι. Μάλιστα ένας από τους νεαρούς τραβούσε βίντεο. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος των νεαρών που -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι