Θεσσαλονίκη: Αιματηρή επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ

Μία ομάδα 10-15 ατόμων επιτέθηκε με αλυσίδες σε μέλη της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν τρία άτομα, πριν καταφέρουν να εξαφανιστούν. Πληροφορίες θέλουν στην επίθεση να χρησιμοποιήθηκε ακόμα και taser. Υπάρχουν υποψίες οι δράστες της επίθεσης ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τους δράστες, ενώ τους τρεις τραυματίες παρέλαβε σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. H επίθεση έρχεται στην συνέχεια των επεισοδίων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, όπου αριστερές και φοιτητικές οργανώσεις συνεπλάκησαν με μαθητές, στους οποίους είχαν παρεισφρήσει και νεοναζιστικά στοιχεία.

Επισημαίνεται δε, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται σε διαδικασία πανεξόρμησης με το Ριζοσπάστη στον οποίο δημοσιεύεται, στον απόηχο του 47ου φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι