Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Επιβάτες ήρθαν στα χέρια

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Επιβάτες ήρθαν στα χέρια
Πίνακας αναχωρήσεων δείχνει την νέα πτήση/. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (02/09) στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όταν αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Τουρκία αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως λόγω επεισοδιακής συμπεριφοράς 35χρονου επιβάτη, ο οποίος και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ένας 35χρονος αλλοδαπός προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πτήσης, όταν – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – επιτέθηκε σε συνεπιβάτη του, ηλικίας 41 ετών. Ο πιλότος του αεροσκάφους ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, επιλέγοντας αυτό της Θεσσαλονίκης για την ασφάλεια των επιβατών.

Ο 41χρονος τραυματίας εξετάστηκε από γιατρό του αερολιμένα και συνέχισε την πτήση του χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ωστόσο, ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο μετά την προσγείωση. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία, απλή σωματική βλάβη, απείθεια και διασάλευση της τάξης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx