Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Για τις 23 Οκτωβρίου 2026 αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενώ το πρωί εκτυλίχτηκαν τραγικές εικόνες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, κουκουλοφόροι οπαδοί της μιας ομάδας, επιτέθηκαν αναίτια σε οπαδούς της άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρισκόταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, πετώντας τους μπουκάλια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, με τους αστυνομικούς να παρεμβαίνουν κάνοντας χρήση του εξοπλισμού τους.

Λίγο αργότερα, άτομα ενεπλάκησαν ξανά μεταξύ τους, έχοντας μάλιστα ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ υπήρχαν κατά τόπους και άλλες εντάσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη προσερχόμενος στη δίκη καταδίκασε τις εικόνες αυτές, αναφέροντας πως «δυστυχώς ακόμα υπάρχουν ανεγκέφαλοι ανάμεσά μας». Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε 2 συλλήψεις καθώς και 4 προσαγωγές για τα επεισόδια.

Πηγή: skai.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx