Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε η αγωγή της διοίκησης του ΟΑΣΘ κατά της απεργίας

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Ζημιές σε πέντε ΙΧ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αγωγή που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, με την οποία είχε προσφύγει κατά της ΓΣΕΕ και του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η σημερινή απεργία. Η αγωγή συζητήθηκε με τη διαδικασία των εργατικών διαφορών και η απόφαση έγινε γνωστή το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη σημερινή ημέρα απεργίας το Συνδικάτο διέθεσε προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, όπως επίσης η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι