Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν μπαούλο με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από 94χρονη – Ταυτοποίηση των δραστών

ΕΛ.ΑΣ: Προ των πυλών το ελληνικό FBI - Ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές του

Την εξιχνίαση ληστείας που τελέστηκε πέρσι τον Φεβρουάριο σε βάρος 94χρονης, από την οποία οι δράστες αφαίρεσαν μπαούλο που, κατά δήλωσή της, περιείχε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ, εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα του Τμήματος κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Γεωργιανοί, 33 και 35 ετών, σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κατηγορούμενοι “τρύπωσαν” στο διαμέρισμα της υπερήλικης γυναίκας, στο κέντρο της πόλης, “σηκώνοντας” το μπαούλο με τα κοσμήματα. Κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από την 94χρονη, την οποία απώθησαν βίαια προκειμένου να διατηρήσουν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και να διαφύγουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx