Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκαν 14 συμμορίες με συνολική λεία 2,7 εκατ. ευρώ

Λέσβου: 40χρονος πυροσβέστης χτύπησε την σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, με τη συμμετοχή άνω των 300 αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών, συνελήφθησαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο 37 άτομα που κατηγορούνται ως μέλη 14 εγκληματικών οργανώσεων-συμμοριών που δρούσαν από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Μάιο του φετινού έτους, διάστημα κατά το οποίο διέπραξαν 553 αξιόποινες πράξεις και με τη συνολική τους λεία να ξεπερνά τα 2,76 εκατομμύρια ευρώ.

Οι συλλήψεις έγιναν σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Αττική, Χαλκιδική και στο νησί της Σαντορίνης, όπου έκανε διακοπές ένας από τους κατηγορούμενους. Είχε προηγηθεί η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από την 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η οποία χειρίζεται την υπόθεση. Στις 20.000 σελίδες που αριθμεί η δικογραφία περιλαμβάνονται στο σύνολο 132 άτομα (αρκετά με συγγενικές σχέσεις μεταξύ τους), εκ των οποίων 21 είναι ήδη κρατούμενοι στις φυλακές για άλλες πράξεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx