Θεσσαλονίκη: Σαρωτική νίκη Ζέρβα με 67% δίνει ένα exit poll

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα του μοναδικού exit poll που πραγματοποιήθηκε στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, από την εταιρεία Interview.

Σύμφωνα με αυτά, οι δύο μονομάχοι, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Νίκος Ταχιάος, λαμβάνουν:

Κωνσταντίνος Ζέρβας: 67 %

Νίκος Ταχιάος: 33 %

«Παγωμάρα» στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου

Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου, μετά τη δημοσίευση του Exit Poll της εταιρείας Interview.

¨οπως μεταδίδει το thestival.gr, φίλοι και στελέχη του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” με το που είδαν το αποτέλεσμα του Exit Poll , «πάγωσαν», ωστόσο τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Ο Νίκος Ταχιάος δεν βρίσκεται στο εκλογικό του κέντρο αλλά στο πολιτικό του γραφείο και αναμένεται να κάνει τοποθέτηση μόλις γίνουν γνωστά τα πρώτα σαφή αποτελέσματα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη- Ταχιάος- Υπεύθυνα» έκοψε πρώτος το νήμα την προηγούμενη Κυριακή, κατακτώντας ποσοστό 22,40% και 11 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη” κατέκτησε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 14,93% και 7 έδρες το νέο δημοτικό συμβούλιο.

protothema.gr

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι