Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο επιβατών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο επιβατών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Δύο επιβάτες πτήσης εσωτερικού συνελήφθησαν στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, επειδή αρνούνταν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις του πληρώματος και του κυβερνήτη του αεροσκάφους πριν την απογείωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας φέρεται να άτμιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο άλλος αρνήθηκε να προσδεθεί με τη ζώνη ασφαλείας. Καθώς αγνοούσαν τις συνεχείς συστάσεις που τους γίνονταν, ο κυβερνήτης έκρινε αναγκαία την αποβίβασή τους, ενώ ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί που τους συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πρόκειται για έναν 40χρονο κι έναν 24χρονο (ημεδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών κυβερνήτη. Οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Μετά την αποβίβασή τους, το αεροσκάφος εκτέλεσε κανονικά την πτήση του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι