Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος για υποκίνηση ρατσιστικής βίας

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα νεαρών - Στο νοσοκομείο το θύμα

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή σε συνδυασμό με έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και για απείθεια.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, καλούσε τον κόσμο να συμμετέχει σε συγκέντρωση, για την οποία έχει εκδοθεί απόφαση απαγόρευσης. Η σχετική συνέντευξη, εκτός από την ιστοσελίδα του εν λόγω ραδιοφώνου αναρτήθηκε και σε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους.

Απογευματινές ώρες χθες (27-06-2024) ο ανωτέρω εντοπίσθηκε έξω από την οικία του στην περιοχή της Σταυρούπολης και στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και εισήλθε στο διαμέρισμά του, όπου συνελήφθη παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι