Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 72χρονος για κλοπή πορτοφολιού σε στάση λεωφορείου

Πλήγμα σε κύκλωμα ναρκωτικών με κατασχέσεις 900.000 ευρώ σε Πάτρα και Αθήνα

Στη σύλληψη ενός 72χρονου προέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, όταν ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να αφαιρεί από 18χρονη πορτοφόλι που περιείχε 110 ευρώ, χρεωστική κάρτα τράπεζας και διάφορα έγγραφα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα που διεξήχθη προέκυψε πως ο 72χρονος προέβη και σε άλλες τέσσερις κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες λεωφορείων.

Με τις αφαιρεθείσες κάρτες ο 72χρονος πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ύψους 72,66 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να εκταμιεύσει χρηματικά ποσά από ΑΤΜ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx