Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα επτά ανήλικοι για ασέλγεια σε 14χρονη

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι επτά ανήλικοι που κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη. Οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 έως 16 ετών, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thestival.gr, συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου και παραμένουν κρατούμενοι.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένη Τετάρτης στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη, όταν η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλειμμένο οίκημα όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανηλίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι