Θετική στον ιό μαία στη Λιβαδειά – Έβαλαν φορείς με άλλους ασθενείς

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Κρούσμα σε μαία σημειώθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου την περασμένη Τρίτη εισήχθη γυναίκα με κάταγμα. Εισήχθη στην ορθοπεδική και χειρουργική κλινική και της έγινε όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε θετικό.

Στο Νοσοκομείο είχε ήδη εισαχθεί κατά σύμπτωση -στη μαιευτική κλινική- η κόρη της προηγουμένης ασθενούς με το νεογέννητο παιδί της. Η νέα γυναίκα εισήχθη για να γεννήσει και διαπιστώθηκε εν συνεχεία ότι ήταν φορέας και εκείνη και το νεογνό.Είναι καλά στην υγεία τους και διεκομισθησαν σε άλλα νοσοκομεία αναφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς υπήρξε διασπορά του ιού αφού ήταν μη εντοπισμένα περιστατικά και νοσηλεύτηκαν σε κλινικές με άλλους ασθενείς. Με αυτά τα τρία κρούσματα συνδέεται και το κρούσμα σε μαία.

Τα κρουσματα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θεωρουνται πολύ σοβαρότερα από άλλα, για λόγους διασποράς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι