Θετικός στον Covid-19 ο Αλβέρτος του Μονακό

Θετικός στον Covid-19 ο Αλβέρτος του Μονακό

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρίγκιπας του Μονακό και επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι, Αλβέρτος Β’, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το παλάτι.

Ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β’, υπεβλήθη σε εξετάσεις και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αλλά η κατάσταση υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία, ανακοίνωσε το πριγκιπικό παλάτι την Πέμπτη.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά.

«Ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β’, εξετάστηκε στις αρχές της εβδομάδας, και διαγνώστηκε θετικός στο COVID-19. Η κατάσταση υγείας του δεν προκαλεί ανησυσχία», τονίζει το ανακοινωθέν.

«Ο πρίγκιπας Άλβέρτος συνεχίζει να εργάζεται από την κατοικία του, διατηρεί συνεχή επαφή με τα μέλη του γραφείου του, την κυβέρνηση και τους στενότερους συνεργάτες του», προστίθεται στην σχετική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι