Θετικός στον κορονοϊό άλλος ένας υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Και άλλο κρούσμα κορoνοιού εμφανίστηκε στον Δήμο Αθηναίων, καθώς ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, πρόκειται για υπάλληλο στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών, στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων 22. Το Τμήμα έκλεισε από σήμερα έως τις 7 Οκτωβρίου και τόσο ο υπάλληλος όσο και συνάδελφοί του που εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα. Επίσης, έγινε σχολαστική απολύμανση και ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr). Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα στο e-mail: [email protected]. Σημειώνεται, ότι δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι