Θλίψη για τον 43χρονο πνευμονολόγο που τον πήρε ο ιός

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Μέσα στους 71 σημερινούς νεκρούς, ήταν και ο 43χρονος πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου, που παρότι ήταν ευάλωτος (είχε χρόνιο άσθμα και ήταν σχετικά υπέρβαρος), συνέχιζε να ασκεί το επάγγελμά του στον Πειραιά και να στηρίζει ασθενείς. Ένας από αυτούς του μετέδωσε τον ιό στο ιατρείο του, όπως λένε οι συνάδελφοί του.

Αρχικά είχε εισαχθεί στις 5 Νοεμβρίου σε κλίνη Covid στο νοσοκομειο “Αττικόν” όπου και παρέμεινε, αλλά τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αποφασίσθηκε η διασωλήνωση, η οποία όμως δυστυχώς, δεν βοήθησε… Αφήνει τρία ανήλικα παιδιά.

Ανακοίνωση για την απώλεια του γιατρού εξέδωσε ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Χανίων:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό. Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και δίνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι