Θρίλερ με εξαφάνιση επιχειρηματία – Απαγωγή εξετάζει η ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ πυροβολούσε στον αέρα! (video)

Θρίλερ με εξαφάνιση επιχειρηματία, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η εξαφάνισή του χθες τη νύχτα από φίλο του. Ο άνδρας είχε εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, αλλά ήταν κάτοικος Πικερμίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε ταβέρνα και έτρωγε μέχρι αργά το βράδυ, αλλά στη 01:00 χάθηκαν τα ίχνη του υπό άγνωστες συνθήκες. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από έναν φίλο του και η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για πιθανή απαγωγή του. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν και δύο καμένα αυτοκίνητα, τα οποία οι αρχές εξετάζουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι