Θρίλερ με την υποθέση Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

Θρίλερ με την υποθέση Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

Ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να έχει συλληφθεί στη Μελβούρνη, λίγη μόνο ώρα μετά τη δικαιωσή του στο δικαστήριο, για τη βίζα με την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία. Τις πληροφορίες μετέδωσαν σερβικά ΜΜΕ στηριζόμενα σε πληροφορίες που φέρεται να έχει δώσει ο πατέρας του αθλητή. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες των αυστραλιανών ΜΜΕ διαψεύδουν τη σύλληψη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το εάν θα προσβάλει την απόφαση του δικαστηρίου ή εάν θα τη δεχτεί. Επισημαίνεται, ο υπουργός Μετανάστευσης έχει το δικαίωμα βάσει αξιώματος να ενεργήσει μόνος του και να ακυρώσει ξανά τη βίζα του Νόλε, για να απελαθεί στη συνέχεια. Σε περίπτωση που το πράξει αυτό, η πλευρά του Τζόκοβιτς θα έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση και μετά θα υπάρξει νέα και τελεσίδικη απόφαση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι