Θρηνεί η Κρήτη τον πνιγμό εξάχρονου παιδιού

Θρηνεί η Κρήτη τον πνιγμό εξάχρονου παιδιού

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ένα μικρό αγόρι ηλικίας 6-7 ετών, ο Νικόλας με καταγωγή από την Αλβανία, έχασε τη ζωή του, ενώ κολυμπούσε στην παραλία.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο μικρός Νικόλας, που βρισκόταν με την μητέρα του στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την παραλία, ήθελε να πάει για κολύμπι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του αρνήθηκε, όμως ο μικρός διέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε στην παραλία. Δυστυχώς όμως, λίγα λεπτά αργότερα ο μικρός Νικόλας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικος της περιοχής είδε το παιδί να επιπλέει στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η κλήση στο ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στις 13:30, και αναφέρθηκε ότι ένα αγοράκι βρίσκεται μπρούμυτα στο νερό.

Κάτοικοι του χωριού και περαστικοί έσπευσαν στο σημείο και με την βοήθεια απινιδωτή και γιατρού, προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Πηγή: protothema.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι