Τι απάντησε ο Πούτιν στο Μπάιντεν

Τι απάντησε ο Πούτιν στο Μπάιντεν

Μια διαφορετική προσέγγιση επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν για να απαντήσει  στον Αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στη συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC τον χαρακτήρισε «φονιά».

Ο Πούτιν δήλωσε ότι «σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Αμερικανού συναδέλφου μου. Τι θα του απαντούσα; Θα του έλεγα: Να είστε υγιής!». «Του εύχομαι υγεία», τονίζοντας ότι το λέει αυτό «χωρίς ειρωνεία, χωρίς αστεϊσμούς». Επίσης, ανέφερε ότι στο κατεστημένο των ΗΠΑ υπάρχουν πολλοί έντιμοι και σωστοί άνθρωποι και η Ρωσία θα βασιστεί σ’ αυτούς.

Ακόμα επισήμανε ότι η ηγεσία των ΗΠΑ επιθυμεί να έχει σχέσεις με τη Ρωσία μόνο με τους όρους της Ουάσιγκτον και ότι η χώρα του θα συνεργαστεί μόνο με όρους που είναι επωφελείς για την ίδια.

Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε χθες από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο Μπάιντεν απάντησε «ναι», όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως ο Πούτιν είναι φονιάς. Επίσης πρόσθεσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει ψυχή και δεσμεύθηκε ότι θα πληρώσει το τίμημα για τη φερόμενη εμπλοκή της Μόσχας στις προεδρικές εκλογές του 2020 υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που το Κρεμλίνο αρνείται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι