Τι έδειξαν τα χτεσινά rapid test στην Αθήνα και αλλού

Τι έδειξαν τα χτεσινά rapid test στην Αθήνα και αλλού

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Συνολικά, έγιναν 3.209 τεστ και βρέθηκαν 28 κρούσματα με ποσοστό θετικότητας από 0% έως 4,68%.

Στην Αθήνα, έγιναν στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα 630 test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά. Στο Καλαμάκι έγιναν 302 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν επίσης όλα αρνητικά.Στο Περιστέρι έγιναν 492 rapid test και προέκυψαν 5 θετικά (ποσοστό θετικότητας 1,02%). Αφορούσαν σε δύο άνδρες και τρεις γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Στη Θεσσαλονίκη έγιναν 166 τεστ και προέκυψαν 3 θετικά. Αφορούσαν σε δύο νέες γυναίκες και σε μια 85χρονη.

Στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκαν 171 rapid test και προέκυψαν 8 θετικά (ποσοστό θετικότητας 4,68%). Αφορούσαν σε έξι άνδρες και δύο γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη. Στην Ξάνθη έγιναν 172 έλεγχοι και προέκυψαν 6 θετικά (3,49%). Αφορούσαν σε τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη. Στη Δράμα πραγματοποιήθηκαν 184 rapid test και προέκυψε ένα θετικό (0,54%). Αφορούσε σε γυναίκα 43 ετών. Στην Ορεστιάδα Έβρου έγιναν 274 τεστ και προέκυψαν 3 θετικά (1,09%). Αφορούσαν σε έναν άνδρα και δύο γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Στην Χίο έγιναν 100 τεστ και προέκυψαν 2 θετικά (2%). Αφορούσαν σε δύο κορίτσια στην εφηβεία. Στη Λέσβο έγιναν μόνον 55 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.  Στην Πάρο και στην Ρόδο ήταν επίσης όλα αρνητικά,

Αρνητικά ήταν επίσης τα 46 τεστ που έγιναν στην Άρτα, τα 37 που έγιναν στην Καστοριά, τα 120 που διενεργήθησαν στην Χαλκιδική, τα 172 στην Πέλλα, τα 71 στην Σπάρτη και τα 97 που έγιναν στην Τρίπολη και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx