Τι έγραψε μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Τι έγραψε μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε πριν από λίγο στο Νταβός η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η υποστήριξη της Ουκρανίας, η οικοδόμηση μιας ισχυρότερης βιομηχανικής βάσης, η διαχείριση της μετανάστευσης, όλα αυτά απαιτούν μια ενωμένη ευρωπαϊκή απάντηση. Και είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε εκεί», ανέφερε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Σε ανάρτηση για τη συνάντησή της με τον Ισραηλινό πρόεδρο έγραψε ότι συζήτησαν για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα, ενώ έκανε παρόμοια ανάρτηση, δηλαδή με βίντεο, για την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Τυνησίας και τις ευκαιρίες συνεργασίας, για τον πρωθυπουργο της Ταϊλάνδης ανέφερε την επέκταση των εμπορικών συναλλαγών, για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ιράκ αναφέρθηκε στην προσπάθεια να μην επεκταθεί ο πόλεμος στην περιοχή,  για τη συνάντησή της με τον Ιταλίδα πρωθυπουργό έγραψε ότι είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για την ανάληψη της προεδρίας των G7 από την Ιταλία και τη συνεργασία τους στο θέμα των πλημμυρών κ.ο.κ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι