Τι λέει για το Quatargate η Καϊλή από την φυλακή

Τι λέει για το Quatargate η Καϊλή από την φυλακή

Η Εύα Καϊλή μέσα από τη φυλακή δίνει την δική της εκδοχή για τις αποκαλύψεις και εξελίξεις του περιβόητου Quatargate, με δήλωση της  δια του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι εγώ είχα μια προσωπική ατζέντα την οποία χρησιμοποίησα ή πλάσαρα στο κράτος του Κατάρ», επισημαίνει η Εύα Καϊλή και  σημειώνει ότι από  το 2019 υπήρχαν συζητήσεις στην ΕΕ προκειμένου να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις με τις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ και το Κουβέιτ και το Ομάν.

Μάλιστα στο κάδρο των ευθυνών η κ. Καϊλή βάζει τον Ζοζέπ Μπορέλ, την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον,  οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έθεσαν θέμα να ξεκινήσει η συνεργασία της ΕΕ με το Κατάρ. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της κ. Καϊλή όλα ήταν εν γνώσει και είχαν την έγκριση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα.

Στο μεταξύ τα βελγικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μια φωτογραφία, από την αστυνομία της χώρας που είχε αναλάβει την έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο και ο όγκος των χρημάτων… ζαλίζει.

Πρόκειται για 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, στη βαλίτσα του πατέρα της, αλλά και στο σπίτι του Ιταλού, πρώην ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι