Τί βρήκε η ΕΛΑΣ κατά την επιχείρηση της στην Πανεπιστημιούπολη

Τί βρήκε η ΕΛΑΣ κατά την επιχείρηση της στην Πανεπιστημιούπολη

Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

H ΕΛΑΣ κατά την έφογο στις εστίες της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου το πρωί του Σαββάτου, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

–27- κενά μπουκάλια μπύρας,

-11- ρόπαλα,

-4- χειροβομβίδες κρότου λάμψης,

-2- χημικές χειροβομβίδες δακρυγόνου,

-5- κράνη,

μάσκα,

-2- κουκούλες τύπου full face,

laptop,

μικροκάμερα,

καμένη ελληνική σημαία,

ζεύγος γάντια,

-3- πανό και

πλήθος από χειρόγραφες σημειώσεις και έντυπα αναρχικού περιεχομένου.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί του Σαββάτου στις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης σχετικά με τους εμπρησμούς αυτοκινήτων στου Ζωγράφου την περασμένη Πέμπτη (14.03.2024). Οι αστυνομικοί αναζητούσαν στην Πανεπιστημιούπολη υπόπτους για τους πρόσφατους εμπρησμούς σε σχολικά λεωφορεία και ΙΧ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στο χώρο των εστιών, με τις κλούβες να βρίσκονται παραταγμένες στην Ούλωφ Πάλμε. Έγιναν 3 προσαγωγές (2 άντρες και μια γυναίκα).

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία από τους εμπρησμούς καταστράφηκαν τουλάχιστον 12 οχήματα ανάμεσα στα οποία σχολικά, ΙΧ και μηχανάκια ενώ δεν έχει γίνει ακόμα πλήρης αποτίμηση της καταστροφής. Οι άγνωστοι δράστες που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτο υλικό και τα πυρπόλησαν πολλά εκ των οποίων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Πηγή newsit

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι