Tηλέφωνα επικοινωνίας των ομογενών με το Προξενείο Μαριούπολης

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Το υπουργείο Εξωτερικών, με ανακοίνωσή του, έδωσε νέους τηλεφωνικούς αριθμούς για επικοινωνία με το Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση χθες υπήρξαν προβλήματα στην επικοινωνία:

«Ύστερα από την χθεσινή μεταφορά των γραφείων του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης σε άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη για λόγους ασφαλείας και δεδομένου ότι η εκτροπή των σταθερών τηλεφώνων παρουσίασε δυσκολίες λόγω των συνθηκών, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να επικοινωνούν με το Γενικό Προξενείο, να κάνουν χρήση και των κατωτέρω τηλεφωνικών αριθμών: 00380962681282, 00380982852454».

Οι πληροφορίες αυτές έχουν ήδη αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γενικού Προξενείου. Το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης (00380967047885) και η ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) λειτουργούν κανονικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι