Τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Συναγερμός σήμανε στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά το  τηλεφώνημα αγνώστου, το βράδυ του Σαββάτου, στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης, στο οποίο ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού και ερεύνησαν τους χώρους, δεν βρήκαν ωστόσο κάτι ύποπτο, καθώς το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, πριν από λίγο, αναφέρει τα εξής: «Σήμερα Σάββατο 27-3-2021 και ώρα 20:49 άγνωστος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης και δήλωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Κινήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός του χώρου. Μετά από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών τίποτα δεν διαπιστώθηκε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι