Τηλεφώνημα Μητσοτάκη -Νετανιάχου για τον κορονοϊό

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και τη συνεργασία των δύο χωρών στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός θέλησε να μάθει και τις εκτιμήσεις των Ισραηλινών μια που έχουν εμβολιάσει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού και έχουν ακριβέστερη εικόνα και για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ή και ειδικότερα για την αποτελεσματικότητά του έναντι των μεταλλάξεων. Ακόμη, αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις. Συμφώνησαν να συνεχίσουν τον στενό συντονισμό των δύο χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι επειδή και η Κύπρος λόγω της έλλειψης εμβολίων, είχε ζητήσει “δανεικά” από το Ισραήλ, όμως δεν γνωρίζουμε τι απέγινε το κυπριακό αίτημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι