Τηλεφωνήθηκε ο Κασσελάκης με το 13χρονο αγόρι για την “ομοφοβική επίθεση”

Τηλεφωνήθηκε ο Κασσελάκης με το 13χρονο αγόρι για την “ομοφοβική επίθεση”

Ο 13χρονος που προσήχθη επειδή φώναξε τη λέξη “που@@ άρα” στην προεκλογική συγκέντρωση του Κασσελάκη στον Βόλο, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέβαλε μήνυση. Αργότερα ο Κασσελάκης μίλησε τηλεφωνικά στο παιδί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η τηλεφωνική συνομιλία με το 13χρονο παιδί κράτησε 20 λεπτά και το αγόρι φέρεται να ζήτησε συγγνώμη. Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και με τους γονείς του παιδού, που φέρονται να είπαν ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Το δε αγόρι σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον ξεναγήσει στη Βουλή, γιατί ως παιδί δεν ξέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βουλευτής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx