Τιμ Γουολς: O Τραμπ “δεν έχει ιδέα” τι σημαίνει να υπηρετείς το έθνος

Τιμ Γουολς: O Τραμπ "δεν έχει ιδέα" τι σημαίνει να υπηρετείς το έθνος
epa11456052 Minnesota Governor Tim Walz (L), with Maryland Governor Wes Moore (R), deliver remarks to the news media following their meeting with US President Joe Biden at the White House in Washington, DC, USA, 03 July 2024. President Biden is meeting with key Democratic allies as he tries to control the damage from his poor debate performance. EPA/SHAWN THEW

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος που επέλεξε η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς, χαρακτήρισε χθες Τρίτη τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανίκανο να υπηρετήσει τη χώρα, κατηγορώντας τον πως το μόνο που επιδιώκει είναι το προσωπικό του όφελος.

«Δεν έχει ιδέα τι είναι να υπηρετείς (το έθνος). Δεν έχει χρόνο γι’ αυτό, είναι πολύ απασχολημένος με το να εξυπηρετεί το δικό του συμφέρον», είπε ο κ. Γουόλς κατά την πρώτη του προεκλογική εμφάνιση μαζί με την κυρία Χάρις στη Φιλαδέλφεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι