Την Αγία Βαρβάρα τίμησε το Πυροβολικό

Την Αγία Βαρβάρα τίμησε το Πυροβολικό

Την προστάτιδά του Αγία Βαρβάρα τίμησε σήμερα το Πυροβολικό της χώρας, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροβολικού, στη Νέα Πέραμο Αττικής, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Αγνώστου Πυροβολητού. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο εκπρόσωπος της Βουλής, βουλευτής Αθανάσιος Μπούρας, βουλευτές, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, ταξίαρχος Στέργιος Καζάκης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και οικογένειες ηρώων του Πυροβολικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι