Την Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για τον καταγγελθέντα βιασμό παιδιού από 5χρονα

Την Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για τον καταγγελθέντα βιασμό παιδιού από 5χρονα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες μέχρι την δίκη τους τη Δευτέρα, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο για τον βιασμό που καταγγέλθηκε ότι διαπράχθηκε σε νηπιαγωγείο σε βάρος 5χρονου παιδιού από συνομηλίκους του, σε οικισμό κοντά στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για δύο νηπιαγωγούς και για τις μητέρες και πατέρες δύο 5χρονων παιδιών που φέρονται να βίασαν συνομήλικό τους.

Αν και απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, καθώς παιδιά ηλικίας 5 ετών δεν μπορούν να έχουν στύση από ερωτική επιθυμία. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να αρθεί η κράτησή τους και οι γονείς και νηπιαγωγοί να παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα στις 11:00, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του 5χρονου. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο 5χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση με την παρουσία ψυχολόγου και επιβεβαιώθηκε η κακοποίησή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx