Την κατάθεση Φρουζή στην Επιτροπή της Βουλής θα ζητήσει ο Άρειος Πάγος

Την κατάθεση Φρουζή στην Επιτροπή της Βουλής θα ζητήσει ο Άρειος Πάγος

Αντίγραφο της κατάθεσης του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή στην προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής αναμένεται να ζητήσουν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που ερευνούν τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης αναμένεται να ζητήσουν από τη Βουλή την κατάθεση του κ. Φρουζή , εφόσον ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ελληνικού τμήματος της Novartis φέρεται να έχει αναφερθεί σε πιέσεις που δέχθηκε από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Θα ζητήσουν επίσης την διαβίβαση στον ‘Αρειο Πάγο και οποιασδήποτε άλλης κατάθεσης αλλά και κάθε στοιχείου που ενδεχομένως προκύψει στην πορεία του κοινοβουλευτικού ελέγχου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εφόσον αυτά κριθεί πως σχετίζονται με την έρευνά τους στα πεπραγμένα της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι