Την παγίδευση του κινητού του Σπίρτζη με το Predator καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Χαροπαλεύει 16χρονος οδηγός από σφαίρα – Επεισοδιακή καταδίωξη με αστυνομικούς

Την καταγγελία ότι το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη είχε παγιδευτεί με το λογισμικό Predator προέβησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνάντηση που είχαν στον Άρειο Πάγο με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών.

Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε στον Άρειο Πάγο αποτελούσαν ο Μιχάλης Καλογήρου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος ο Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και ο Γιώργος Σάρτης, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλαν ότι το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη είχε παγιδευτεί με το Predator και είχε δυο φορές επιχειρηθεί να παρακολουθηθεί, τον Νοέμβριο του 2021.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι