Την πάτησε το αυτοκίνητό της!

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Μία γυναίκα, για την κατάσταση της υγείας της οποίας δεν έχουμε πληροφόρηση, είδε το ΙΧ της να “τσουλάει” σε κατηφόρα και έτρεξε να το σταματήσει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ανάμεσα σε αυτό και σε ένα άλλο σταθμευμένο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στις 10:45 το πρωί στην πόλη της Κοζάνης. Η οδηγός του ΙΧ σταμάτησε για να αγοράσει τσιγάρα από περίπτερο, αλλά ξαφνικά είδε το ΙΧ της να τσουλάει στην κατηφόρα, είτε επειδή η ίδια ξέχασε να βάλει χειρόφρενο και ταχύτητα είτε επειδή δεν έπιασε καλά το χειρόφρενο. Πανικόβλητη η γυναίκα προσπάθησε να το σταματήσει, κάτι που είναι αδύνατο σε κατηφόρα και κατέληξε να εγκλωβιστεί ανάμεσα στο όχημά της και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που την απεγκλώβισε, ενώ στη συνέχεια η ίδια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της όταν την παρέλαβε ασθενοφόρο, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρά τραύματα υπέστη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι