Την Τρίτη το debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ

Την Τρίτη το debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ

Το debate ανάμεσα στους/στις υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00 και θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς. Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες, που είναι οι εξής:

1) Οικονομία-Ανάπτυξη

2) Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό

3) Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση

4) Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση

5) Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση

6) ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90 δευτερόλεπτα.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα και κάθε απάντηση τα 30 δευτερόλεπτα.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε (5) φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx