Τίποτα δεν βρέθηκε εις βάρος της Εύας Καϊλή, υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Τίποτα δεν βρέθηκε εις βάρος της Εύας Καϊλή, υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Με αφορμή ειδήσεις σχετικά με νέα έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος τις χαρακτηρίζει fake news και ισχυρίζεται ότι μετά από ένα χρόνο ερευνών, δεν έχει βρεθεί τίποτα εις βάρος της εντολέως του.

«Οι περσινές έρευνες ήταν ατελέσφορες, ούτε στο σπίτι, ούτε στους κατασχεθέντες υπολογιστές δεν ανευρέθη τίποτε αξιόποινο, και από τις παρακολουθήσεις και συνακροάσεις των μυστικών υπηρεσιών του Βελγίου αποδεικνύεται ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κοινή κατοικία της Καϊλή με τον Παντσέρι, ανήκαν σε εκείνον, σχετίζονταν με τις δικές του δραστηριότητες με ΜΚΟ του, που ουδεμία σχέση ειχε με την Ευρωβουλευτή», αναφέρει ο κ. Δημητροακόπουλος, που προσθέτει και ότι η ανάκριση καρκινοβατεί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «η βελγική δικαιοσύνη έπαψε την έρευνα για τις κατηγορίες σε βάρος του Μαρόκου για διαφθορά, και επιπλέον ανακάλεσε τα εντάλματα σύλληψης για διαφθορά σε βάρος αξιωματούχων του Κατάρ. Η Ιταλική Δικαιοσύνη, που ασχολήθηκε παρεπιπτόντως με την υπόθεση, απέρριψε ως αβάσιμες κατηγορίες ανάλογες με της Ευας Καϊλή, και, αφου εξέτασε τα ηχητικά ντοκουμέντα ,αποφάσισε οτι δεν υπάρχει διαφθορά παρά τα ψέματα του Παντσέρι κατόπιν εκβιασμών εις βάρος της οικογένειας του, και ενώ ο ίδιος είχε εξαρχής ομολογήσει, πως όφειλε να έχει δηλώσει τα χρήματα του και δεν έχει κανένας άλλος εμπλοκή. Ειναι λυπηρό το ότι αποσιωπάται οποιαδήποτε είδηση δείχνει το αδιέξοδο της έρευνας», καταλήγει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι