Τιρκουάζ χαλιά, επιλογή Ερντογάν, στρώνουν στην Αγιά Σοφιά…

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Συνεχίζονται οι εργασίες για το πρώτο άνοιγμα της Αγίας Σοφίας για μουσουλμανική “προσευχή” την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, με χαλιά να τοποθετούνται στο δάπεδο. Τα χαλιά είναι σε χρώμα σκούρο πράσινο προς τιρκουάζ και σύμφωνα με το haberturk.com, η επιλογή του υλικού κατασκευής έγινε από τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο τουρκικό Μέσο ο επικεφαλής της εταιρείας κατασκευής, τα χαλιά είναι φτιαγμένα από 100% μαλλί που παρήχθη στην Τουρκία. «Ο πρόεδρος μας Ερντογάν είπε “ας μη χρησιμοποιήσουμε εισαγόμενα υλικά”» δήλωσε ο Ali Rıza Özkul προσθέτοντας ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν με τοπικό μαλλί. Όσο για το χρώμα, ο ίδιος δήλωσε ότι «είναι τέλειο» για τη χρήση που θα γίνει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι