Tο αγροτικό που απειλούσε να ανατινάξει τη Βουλή (video)

Tο αγροτικό που απειλούσε να ανατινάξει τη Βουλή (video)

Ένας 58χρονος με ψυχολογικά προβλήματα έκανε βόλτες με το αγροτικό του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη απειλώντας “να ανατινάξει τα πάντα”, έχοντας φορτωμένες σε αυτό φιάλες υγραερίου και μπιτόνια βενζίνης. Όμως, τελικά, σύμφωνα με πληροροφίες, οι φιάλες ήταν άδειες όπως και τα μπιτονάκια.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά. Ο άνδρας συνελήφθη χωρίς πάντως οι αστυνομικοί να καταφέρουν να συνεννοηθούν μαζί του, καθώς έλεγε ακατάληπτες φράσεις και θα ασχοληθεί με το περιστατικό ψυχίατρος.

Πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες φράσεις όπως “ιστοριογράφος”, “λαϊκό δικαστήριο” και “κρατάνε αιχμάλωτες τις ιαματικές πηγές” και “Τούρκοι κρατάνε το σπίτι μου” ενώ σε ένα κείμενο εξίσου ασυνάρτητο ανέφερε ότι βρέθηκαν αρχαία στο οικόπεδό του στη Μεσσηνία και του το πήρε το κράτος.

https://www.youtube.com/watch?v=ssLZeiDWsE4&t=1s

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx