Το απόγευμα η τοποθέτηση Γεροβασίλη στο Συνέδριο

Το απόγευμα η τοποθέτηση Γεροβασίλη στο Συνέδριο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης καλείται να υπερασπιστεί τις θέσεις του αλλά και την θέση του στην προεδρία. Οι περισσότεροι σύνεδροι πάντως τάσσονται κατά της διενέργειας εκ νέου εκλογών προέδρου πριν από τις Ευρωεκλογές.

Σήμερα, κατά την τρίτη ημέρα του συνεδρίου, κυριαρχεί το θέμα κατά πόσον είναι σκόπιμο να γίνουν τώρα νέες προεδρικές εκλογές. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία θα ανεβεί στο βήμα στις 7μ.μ. Η κ. Γεροβασίλη, είχε χθες μπαράζ επαφών με στελέχη και βουλευτές του κόμματος στο γραφείο της στη Βουλή, μεταξύ των οποίων οι Διονύσης Τεμπονέρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Σωκράτης Φάμελλος. Και ο Σωκράτης Φάμελλος πάντως έχει ταχθεί κατά των εκλογών για πρόεδρο σε αυτή τη φάση.

«Θα έπρεπε να σχεδιάσουμε τη μάχη για τα δημόσια πανεπιστήμια που είναι τις επόμενες δύο εβδομάδες και να σχεδιάσουμε και τη μάχη των ευρωεκλογών, όχι προεδρικές εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανάλογη άποψη με αυτή του κ. Φάμελλου, ενώ όπως μεταδίδεται συλλέγονται υπογραφές σε σχετικό κείμενο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι