Το γαλλικό ΠΝ βρήκε δέκα τόνους κοκαΐνης σε “αλιευτικό”

Το γαλλικό ΠΝ βρήκε δέκα τόνους κοκαΐνης σε “αλιευτικό”

Το Πολεμικό Ναυτικό της Γαλλίας βρήκε τεράστια ποσότητα κοκαΐνης σε αλιευτικό που έπλεε στα ανοιχτά της Μαρτινίκα, γαλλικής νήσου στην Καραϊβική.

Το πλοίο ερευνήθηκε τη νύχτα της 14ης Αυγούστου και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε «περίπου 300 δέματα,  συνολικού βάρους 10.552 κιλών, ήτοι η δεύτερη μεγαλύτερη κατάσχεση που έχει κάνει το Πολεμικό Ναυτικό», αναφέει η σχετική ανακοινωση. Το φορτίο μεταφέρθηκε στο Φορ ντε Φρανς, στη Μαρτινίκα. Εννέα άτομα, έξι Βραζιλιάνοι, δύο Κολομβιακή και ένας υπήκοος Βενεζουέλας προφυλακίσθηκαν με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και οπλοκατοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx