Το Guinness World Records σταματάει τις υποβολές από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη

Το Guinness World Records σταματάει τις υποβολές από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη
EPA/MOHAMMED SABER

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, η Guinness World Records έχει σταματήσει να δέχεται υποβολές από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη, μετά την αποκάλυψη ενός ισραηλινού φιλανθρωπικού οργανισμού ότι η εταιρεία τους ενημέρωσε πως δεν θα επεξεργάζεται συμμετοχές από καμία από τις δύο περιοχές, σύμφωνα με το Channel 12 και την Times of Israel.

Η Times of Israel ανέφερε ότι η ομάδα έμαθε για την απόφαση αφού επικοινώνησε με τη Guinness σχετικά με τη συμμετοχή σε μια επερχόμενη έκδοση του βιβλίου ρεκόρ.

Τα ισραηλινά μέσα χαρακτήρισαν την κίνηση αυτή ως συνολική αναστολή όλων των υποβολών που σχετίζονται με το Ισραήλ.
Σχολιαστές της δεξιάς στο Ισραήλ παρουσίασαν το γεγονός ως μποϊκοτάζ, ενώ η Guinness δεν έχει εκδώσει δημόσια λεπτομερή εξήγηση ή πολιτική δήλωση για το θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx