Το Ιράν ακυρώνει απόψε όλες τις πτήσεις στην επικράτειά του μέχρι τα χαράματα

Το Ιράν ακυρώνει απόψε όλες τις πτήσεις στην επικράτειά του μέχρι τα χαράματα

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια του Ιράν από τις 9 απόψε έως τις 6 τα ξημερώματα  (τοπική ώρα), όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜEHR του Ιράν.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν εξέδωσε χθες NOTAM για τμήματα του δυτικού εναέριου χώρου της, αναφέροντας ότι «οι πτήσεις θα σταματούν κάθε βράδυ για οκτώ ώρες λόγω στρατιωτικής άσκησης». Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο λόγος της σημερινής ακύρωσης των πτήσεων σε όλα τα αεροδρόμια του Ιράν. Ωστόσο, οι εξελίξεις αυτές έρχονται λίγες ώρες μετά το διάγγελμα που απεύθυνε ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι είναι καθήκον και δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό και να απαντήσει στο Ιράν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx