Το Ισραήλ απελευθερώνει Παλαιστίνιο που κρατείτο από το 1985

Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στη Γάζα, Στέλλου Βάνα

Στην αποφυλάκιση ενός Παλαιστινίου κρατουμένου, ο οποίος φυλακίστηκε πριν από δεκαετίες, θα προχωρήσει σήμερα το Ισραήλ.

Σε ηλικία 69 ετών και φυλακισμένος από το 1985, ο Μοχάμεντ Τους, μέλος της Φάταχ, του κινήματος που ίδρυσε ο Γιάσερ Αραφάτ, ο ιστορικός ηγέτης των Παλαιστινίων, βρίσκεται στη λίστα των κρατουμένων που θα απελευθερωθούν σε αντάλλαγμα με τις τέσσερις Ισραηλινές ομήρους που απελευθερώθηκαν νωρίτερα σήμερα από τη Χαμάς και την Ισλαμική Τζιχάντ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αυτή η μκο υπεράσπισης κρατουμένων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx